Vintage znamená návrat k štýlu z predchádzajúcich rokov. Prečo sa vracať k niečomu, čo už tu bolo? Ide o návrat k tradícii, ale zároveň Vám vintage štýl pomôže ozvláštniť interiér. Zariadenie bytu v štýle vintage reprezentuje nostalgiu a kúzlo starých čias, dokonca pôsobí romanticky. Typická je prírodná farebnosť, tlmené pastelové farby alebo kvetinové vzory. Snúbi sa v ňom niečo staré, niečo nové, a zároveň moderné.

 

Dôležité sú doplnky ako vankúše, drevené nástenné hodiny, porcelán, rámiky, staré fotky, zrkadlá a vázy s čerstvými kvetmi, ako doplnky sa používajú rôzne stuhy a čipky.

 

Nádych vintage štýlu v kuchyni

 

Dodajte Vašej kuchyni jedinečný šmrc pomocou kuchynských pomôcok a súprav riadu. Ak chcete okúzliť návštevu jedinečným a originálnym riadom vo Vašej kuchyni odporúčame Vám z našej ponuky nádherné porcelánové zapekacie misy, príbory, misky s uškami, džbány cukorničky, hrnčeky, či taniere v originálnom prevedení v rôznych farbách ako jemná ružová, červená, hnedá, zelená či modrá.
Nádherný riad  spracovaný v retro štýle pripomína časy našich babičiek. Je vyrobený z kvalitnej a silnej keramiky, vonkajšia časť je s motívom veľkých bielych bodiek, vo vnútri je forma čisto biela. Je veľmi ťažká a robustná, varenie a pečenie v nej je jedna radosť!
Nádherný skvost, ktorý nesmie žiadnej správnej gazdinke v kuchyni chýbať predstavuje klasická kovová retro váha, ktorá Vás nadchne precíznym spracovaním a stane sa ozdobou kuchynskej linky. Telo váhy je vyrobené z kvalitného a pevného kovu, miska na váženie je z nerezovej ocele.
 
 

Nádych vintage štýlu v obývacej izbe, či predsieni

Okrúhly stolík s povrchom napodobňujúcim betón sa perfektne hodí do predsiene alebo obývacej izby. Krásne na ňom vinikne robustné sviece alebo keramická váza s kvetmi. Drevené nohy v prírodnej farbe však dodávajú na neutrálnom vzhľade, a tak sa stolík nemusíte báť použiť aj v klasicky zariadenej miestnosti.
 
Doplňte izbu štýlovými Vintage hodinkami s motívom kvetov. Nástenné hodiny okrúhleho tvaru doplnia priestor každej domácnosti. Či už v predsieni, kuchyni alebo spálni, všade vám poskytnú dokonalý prehľad o presnom čase. Hodiny sú vyrobené z dreva, ručičky sú kovové. 
Ako vykúzliť ten najútulnejší domov? Dokonalú bodku mu dodajú napr. prútené kvetináče.
 
Pestré farby patria k jarným a letným mesiacom. Ak ste milovníkmi kvetov v kvetináčoch, zaujmú Vás títo prútený fešáci. Podlhovastý kvetináč v ružovej farbe je vybavený igelitovou vložkou, do ktorej môžete vložiť živé kvety. Romantický vzhľad dodáva ozdobná čipka so stužkou a drevená dekorácia na čelnej strane. Košíky sú ručne vyrábané, preto je možná drobná farebná odlišnosť, ktorá však dáva vyniknúť spracovaniu vo vintage štýle